0343-441678

Vertrouw de zorg in een nieuwe samenstelling!
Vanaf 1juli staat er een nieuwe maatschap met 4 enthousiaste huisartsen voor u klaar.

De patiëntenzorg wordt vanaf 1 juli verdeeld onder twee duo’s: Julia Oude Vrielink en Robbert Keppel en daarnaast Lisette Keppel en Chris Otjes. Alle vier de huisartsen zijn reeds een vertrouwd gezicht in het gezondheidscentrum. Omdat we het belangrijk vinden dat u zoveel mogelijk de u bekende gezichten ziet, hebben we gekozen de huisartsen in twee duo’s te verdelen.

Door het vertrek van Ellen Meijers en Adrie de Fluiter zal er een herverdeling van patiënten volgen om optimale zorg te blijven leveren. In grote lijnen zal Lisette Keppel de patiënten van Ellen Meijers overnemen en Chris Otjes de patiënten van Adrie de Fluiter. Ook zullen Julia Oude Vrielink en Robbert Keppel een aantal patiënten van Ellen en Adrie onder hun hoede nemen. Dit kan ook voor u gelden. U hoeft hiervoor niets te doen. Desgewenst mag u uiteraard wel een voorkeur voor een huisarts uitspreken, dit kan via info@huisartsenmaarn.nl

In deze nieuwe fase zullen we ernaar streven dat al het goede behouden blijft, waarbij we ook oog hebben voor vernieuwingen. Waar wij graag op voortborduren is de laagdrempelige zorg en de continuïteit van deze zorg. Wij willen graag dat mensen met al hun gezondheidsvragen bij ons terecht kunnen. Daarbij vinden we een goede samenwerking binnen het gezondheidscentrum en in de regio erg belangrijk.

Als nieuwe maatschap kijken we ernaar uit om de zorg voor alle mensen in Maarn en Maarsbergen zo goed mogelijk te organiseren! Mocht u vragen aan ons hebben of ideeën om de patiëntenzorg beter in te richten, dan horen wij dat graag.