0343-441678

Bent u bij de huisarts geweest en wilt u terug kijken of lezen wat u heeft besproken? Dan kunt u thuis, met het Patiëntenportaal op uw eigen telefoon of computer, uw medisch dossier inzien.

In uw medisch dossier staat bijvoorbeeld:

  • het advies van de huisarts;
  • de uitslagen van onderzoek;
  • de lijst met medicijnen die u gebruikt.

Naast het inzien van uw medisch dossier, kunt u via het beveiligde Patiëntenportaal heel gemakkelijk en laagdrempelig contact met ons opnemen voor niet spoedeisende zaken. Wat de voordelen hiervan zijn?

  • Op een moment dat het voor u uitkomt, kunt u via een e-consult contact opnemen met de huisartsenpraktijk voor niet spoedeisende zaken;
  • U kunt gemakkelijk herhaalrecepten aanvragen;
  • U kunt voor niet spoedeisende klachten online een afspraak inplannen.

Aanmeldweek Patiëntenportaal
Van 19 t/m 23 februari is het in onze praktijk “Aanmeldweek Patiëntenportaal”. Iedereen die volgens onze administratie nog geen gebruik maakt van het Patiëntenportaal, krijgt deze week een uitnodiging om zich gemakkelijk te registreren. Deze activatielink is afkomstig van Pharmeon Beheer en wordt per e-mail verzonden. Ziet u geen mail in uw inbox? Check dan even de spam.

Iedereen een persoonlijk Patiëntenportaal
Medische gegevens zijn persoonlijk. Daarom kunt u via uw Patiëntenportaal alleen berichten sturen die over u gaan, en niet over uw kind of ander familielid. Zo voorkomen we dat medische informatie die niet over u gaat, in uw dossier terecht komt. Wilt u voor uw kind (<16 jaar) gebruikmaken van het Patiëntenportaal? Registreer uw kind dan met een eigen, uniek, emailadres.

Toegang met een app
Heeft u uw account geactiveerd en wilt u toegang tot het Patiëntenportaal met een app? Dan zijn er twee opties waar u gebruik van kunt maken:

  1. De Zorg4Heuvelrug app;
  2. De Uw Zorg Online app, voor iPhone of Android.

Komt u er niet uit?
Heeft u vragen over het gebruik van het Patiëntenportaal? Kijk dan vooral op de Uw Zorg online – Gebruikershelpdesk. Tevens is er om de week op maandag een koffieochtend en digicafé in de Maarnse Bibliotheek. Van 10.00 – 12.00 uur kunt u hier terecht met vragen over het Patiëntenportaal. Op de website van de bibliotheek ziet u wanneer de eerstvolgende koffieochtend is. Blijven er nog vragen over, dan zijn we uiteraard telefonisch bereikbaar op 0343-441678.