0343-441678

De komende tijd is het als proef mogelijk om online een afspraak in te plannen bij huisartsen Annelou Ubels en Marlies Penning via het Patiëntenportaal.

Hoe werkt het?
Om zelf, online, een afspraak in te plannen in de agenda van huisarts Annelou Ubels of Marlies Penning doorloopt u een aantal stappen:

  1. Log in via de Zorg4Heuvelrug app
  2. Klik in het overzicht op ‘Afspraken’
  3. Klik in het afsprakenoverzicht op ‘Maak afspraak’
  4. Kies uit de lijst de huisarts bij wie u een afspraak wilt inplannen
  5. Klik in de kalender op de dag die beschikbaar is
  6. Kies het beschikbare tijdstip waarop u de afspraak wilt inplannen
  7. Schrijf de reden op waarom u een afspraak met de huisarts wilt en klik op volgende stap
  8. Controleer de dag, het tijdstip en de reden van uw afspraak en klik op ‘Bevestig afspraak’.

Via de e-mail ontvangt u een bevestiging van de gemaakte afspraak.

Niet voor spoed
Het online inplannen van een afspraak is alléén voor niet-spoedeisende klachten. Bel bij spoed de praktijk op nummer 0343-441678. Komt u er niet uit via het Patiëntenportaal? Neem ook dan tussen 8.00 – 17.00 uur telefonisch contact met ons op. De assistente helpt u dan verder.

Aanmelden Patiëntenportaal
Maakt u nog geen gebruik van het Patiëntenportaal? Via onze website kunt u zich hiervoor registreren. Naast de proef om online een afspraak in te plannen, kunt u voor niet-spoedeisende zaken een e-consult sturen naar de huisarts of praktijkverpleegkundige. Zij streven ernaar uw e-consult binnen 2 werkdagen te beantwoorden. In het Patiëntenportaal kunt u tevens uw medische gegevens inzien. Aanmelden voor en gebruikmaken van het Patiëntenportaal kan via onze website of met de gratis Zorg4heuvelrug app.