0343-441678

Welkom

Welkom in huisartsenpraktijk Maarn-Maarsbergen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 – 17.00 uur.

Afspraak op het spreekuur

Elke werkdag kunt u tussen 8.00 – 17.00 uur telefonisch een afspraak maken voor het spreekuur.

Huisbezoek

Op werkdagen graag aanvragen vóór 9.30 uur.
Een huisbezoek door de huisarts is bedoeld voor mensen die fysiek niet in staat zijn om naar het gewone spreekuur te komen. Wanneer u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent komt de huisarts naar uw adres. Huisbezoeken worden in principe afgelegd tussen 12.00 en 14.00 uur.

Uw hulpvraag verhelderen

Als u belt voor het maken van een afspraak, vinden we het belangrijk om te weten met welke reden u komt. De assistente stelt u daarom vragen als “Mag ik vragen waarvoor u komt?” en “Wat zijn uw klachten?”.

Onze assistenten zijn hiervoor opgeleid en doen dit om uw hulpvraag helder te krijgen en een inschatting te kunnen maken hoe dringend uw klacht is. De assistente zelf kan advies geven over ‘kleine’ kwalen zoals keelpijn, verkoudheid, oorpijn, koorts en diarree. Indien nodig verwijst zij u door naar de huisarts of een van de praktijkverpleegkundigen en maakt zij voor u een afspraak op het spreekuur.

Op deze manier zorgen we ervoor dat iedere patiënt op tijd de zorg en aandacht krijgt die nodig is. De assistente is (net als de huisarts) gebonden aan het beroepsgeheim en zal altijd vertrouwelijk met uw informatie omgaan.

Bij dringende klachten doen we ons best om u dezelfde dag nog in te plannen voor het spreekuur. We kunnen alleen niet garanderen dat u dan door uw vaste huisarts gezien kan worden​.

De praktijk

Onze huisartsenpraktijk bestaat uit vijf huisartsen, twee huisartsen in opleiding en meerdere praktijkverpleegkundigen- en assistenten.

Om de continuïteit van zorg te kunnen waarborgen, delen de huisartsen de zorg voor hun patiënten. Als u belt voor een afspraak, dan plannen we u in principe in op het spreekuur van uw vaste huisarts. Wilt u eerder gezien worden, of heeft u een acute klacht? Dan kan het voorkomen dat u door één van de andere huisartsen gezien wordt.

Werkdagen huisartsen

 • Chris Otjes maandag, dinsdag en donderdag
 • Lisette Keppel dinsdag, woensdag en vrijdag
 • Julia Oude Vrielink maandag, donderdag en vrijdag
 • Robbert Keppel dinsdag, woensdag en vrijdag
 • Marlies Penning maandag en woensdag

Werkdagen praktijkverpleegkundigen

 • Miriam Rutten maandag, dinsdag, woensdag
 • Joanne de Groot maandag, dinsdag, donderdag
 • Mariëlle Zaal afwisselend op woensdag/donderdag
 • Paula Vernooij maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
 • Erica Drewes maandag, dinsdag, donderdag
 • Esther Peters-Stolker maandag en vrijdag

Bereikbaarheid

Bezoek ons

Raadhuislaan 3
3951 CH Maarn

Bel ons

0343 – 441678 (bij spoed kies #1)