0343-441678

Patiëntenportaal

In onze praktijk maken wij gebruik van een beveiligd Patiëntenportaal. Hiermee kunt u gemakkelijk en snel online: 

  • uw medische gegevens inzien
  • niet-spoedeisende vragen stellen aan de huisarts (via een e-consult)
  • foto’s uploaden
  • herhaalrecepten aanvragen 

Met uw eigen account logt u veilig in.

Zorg4Heuvelrug app

Wilt u het Patiëntenportaal via een app gebruiken? In onze regio kunt u daarvoor de Zorg4Heuvelrug app downloaden via de App Store (iOS) of Google Play (Android). Volg de instructies in uw scherm voor de installatie en koppeling van uw account. Meer informatie leest u ook op de website van Zorg4Heuvelrug.

Hulp nodig?

Heeft u vragen over het gebruik van het Patiëntenportaal? Kijk dan op Uw Zorg online – Gebruikershelpdesk.

Digicafé in de Maarnse Bibliotheek

Komt u er niet uit? In de Maarnse Bibliotheek is er om de week op maandag een koffieochtend en digicafé. Van 10.00 – 12.00 uur kunt u hier terecht met vragen over het Patiëntenportaal. Op de website van de bibliotheek vind u in de agenda wanneer de eerstvolgende koffieochtend is.

In het Patiëntenportaal

E-consult / Berichten

Via het Patiëntenportaal kunt u uw medische vragen ook via een e-consult stellen aan de huisarts. Maak hiervoor een account aan en download de Zorg4Heuvelrug app.

Het e-consult leent zich alleen voor niet-spoedeisende, korte, eenvoudige vragen waar geen lichamelijk onderzoek voor nodig is. In een e-consult kunt u wel foto’s toevoegen. We proberen uw vraag via het e-consult binnen twee werkdagen te beantwoorden. 

Let op! Een e-consult is niet bedoeld voor urgente zaken of levensbedreigende situaties. Indien u twijfelt over de ernst van uw klacht, neem dan altijd telefonisch contact op. 

Herhaalrecepten

Een herhaalrecept voor medicijnen die u al langere tijd in een stabiele dosering gebruikt, kunt u zonder tussenkomst van de huisarts aanvragen. Dit kan online via het Patiëntenportaal of telefonisch bij de assistente (0343 – 441678). 

Wilt u de dosering aanpassen, dan moet u dit eerst bespreken met de huisarts. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken op het spreekuur.

Herhaalmedicatie specialist
Bent u onder behandeling van een specialist in het ziekenhuis en krijgt u bepaalde medicatie? Dan moet diezelfde specialist het herhaalrecept uitschrijven. Het aanvragen van herhaalmedicatie moet namelijk altijd bij de arts die de medicatie oorspronkelijk heeft voorgeschreven. Neem hiervoor contact op met de desbetreffende poli.

Telefonisch contact

5

Levensbedreigende situatie

bel 112

5

Overdag

0343 – 441678 (bij spoed kies #1)

5

Avond, nacht en weekend

Spoedpost Zeist
Professor Lorentzlaan 76
3707 HL Zeist
T 088 1309610

Bereikbaarheid

Bezoek ons

Raadhuislaan 3
3951 CH Maarn

Bel ons

0343 – 441678 (bij spoed kies #1)