0343-441678

Spreekuur assistente

Voor een aantal, veel voorkomende, (be)handelingen, kunt u bij de praktijkassistente op het spreekuur komen. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken.

(Be)handelingen

Onder supervisie van de huisartsen, kunt u bij de assistente onder andere terecht voor:

• Klein bloed- en urineonderzoek
• Oren uitspuiten
• Het verwijderen van hechtingen en wondverzorging
• Aanstippen van wratten
• Bloeddruk meten
• Injecties geven
• Uitstrijkjes maken (Bevolkingsonderzoek)

Onderzoek

Urine onderzoek

Als u vermoedt dat u een blaasontsteking heeft, kunt u tot 10.00 uur uw ochtendurine bij ons inleveren. De assistente checkt uw urine op mogelijke ontstekingswaarden. U kunt ’s middags na 13.30 uur met de assistente bellen voor de uitslag via 0343 – 441678 (kies #4).  

Uitslagen onderzoek

Wanneer u in overleg met uw huisarts bloed, urine of ontlasting laat onderzoeken bij Saltro, dan kunt u de uitslag na een paar werkdagen zelf inzien op de website van Saltro. Als u de uitslag liever telefonisch wilt bespreken, dan kunt u ook bellen naar de praktijk. De assistente zal de uitslag met u delen. In verband met uw privacy en die van andere patiënten, kunnen we aan de balie helaas geen uitslagen bespreken.

Uw afspraak

Als u naar de praktijk komt voor uw afspraak met de assistente, dan mag u bij binnenkomst plaatsnemen in de kleine wachtruimte (wachtkamer 1), direct links bij de ingang.

Door onvoorziene omstandigheden of spoedgevallen tussendoor, kan het voorkomen dat de assistente uitloopt met de afspraken vóór u. De assistente doet er alles aan om uw afspraak op tijd te laten beginnen, maar dat lukt helaas niet altijd. We vragen om uw begrip hiervoor.

Twijfelt u over het tijdstip van uw afspraak? Bij aanwezigheid van de balie assistente kunt u het altijd even navragen.