0343-441678

Online regelen

Voor een aantal (administratieve) zaken is het niet nodig om naar de praktijk te komen, die regelt u heel gemakkelijk online.

Inschrijven

Onze praktijk is open voor de inwoners van Maarn en Maarsbergen. Via onderstaand formulier kunt u zich bij ons inschrijven, wel dient u uw vorige huisarts te informeren dat u daar weggaat.

Patiëntenportaal

In onze praktijk maken wij gebruik van een beveiligd Patiëntenportaal. Hiermee kunt u gemakkelijk en snel online: 

  • uw medische gegevens inzien
  • niet-spoedeisende vragen stellen aan de huisarts (via een e-consult)
  • foto’s uploaden
  • herhaalrecepten aanvragen 

Met uw eigen account logt u veilig in.

Toestemming geven

Als zorgverlener houden wij een medisch dossier over u bij. Hierin staat informatie over uw klachten, de behandeling en eventuele medicatie die de huisarts heeft voorgeschreven.

Ook de apotheker houdt een dossier bij en registreert hierin welke medicijnen u krijgt en of u bijvoorbeeld ergens allergisch voor bent. Als het nodig is voor uw behandeling, dan worden deze gegevens over en weer uitgewisseld met het LSP (Landelijk Schakelpunt). Dit gebeurt echter alleen als u hier toestemming voor heeft gegeven.

Op Volgjezorg.nl kunt u uw toestemming regelen voor de uitwisseling van medische gegevens via het LSP.

Hoe werkt het LSP?

Labuitslagen bekijken

Samen met huisartsen heeft Saltro het Saltro Uitslagenportaal ontwikkeld waarin u als patiënt zelf de uitslag van een bloed-, urine-, ontlasting of ander onderzoek kunt inzien.

Wilt u liever direct contact over de uitslag? Dan kunt u ons op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur bellen op 0343 – 441678 (kies #3 uitslag onderzoek).

Hoe werkt het Uitslagenportaal?

Bereikbaarheid

Bezoek ons

Raadhuislaan 3
3951 CH Maarn

Bel ons

0343 – 441678 (bij spoed kies #1)