0343-441678

Vacature doktersassistent(e): wij zijn op zoek naar een nieuwe doktersassistent(e) die op korte termijn ons team kan komen versterken.

Spreken deze termen jou aan?

  • Hart voor de patiënt
  • Enthousiast
  • Hecht team
  • Jong en bevlogen
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Alles waar een doktersassistent(e) voor is opgeleid en meer als dat bij jou past. Onderdeel van het werk is de telefoon aannemen en triage, waarbij direct overleg met huisarts in de backoffice altijd mogelijk is. Het assistentenspreekuur is, naast de standaard verrichtingen, uitgebreid met onder andere wondbehandeling / ECG en Holter. Daarnaast stimuleren én waarderen we jouw eigen inbreng en ideeën om onze werkwijze en zorg nog efficiënter en beter te maken. We hebben verschillende werkgroepen waaraan je kan deelnemen. Is er iets wat je graag nog zou willen leren? We bieden volop mogelijkheden voor bijscholing om jezelf verder te ontwikkelen.

Wil je meer weten? Kijk eens rond op onze website of neem contact op via 0343-441678.

Salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao Huisartsenzorg.

Reageren

Spreekt de vacature jou aan en wil jij deel uitmaken van ons team? Dan zien we jouw reactie met motivatie en cv graag tegemoet! Reageren kan door een mail te sturen naar huisarts Chris Otjes (info@huisartsenmaarn.nl).

We hopen je binnenkort uit te nodigen voor een kennismaking!